Устройства За Достъп

Motorola стартира продажбите на смартфона Moto g100

Александър Главчев

Десето поколение смартфони от серията Moto G представи Motorola. Moto g100 е първото такова устройство с мобилната платформата Qualcomm Snapdragon 8 и затова от компанията го определят като "най-мощния Moto g досега".

Смартфонът предлага 6,7-инчов CinemaVision дисплей с 21:9 съотношение на страните, подобно на използваното от киноиндустрията, и 90Hz честота на опресняване.

Moto g100 идва с платформата Ready For, която позволява например прехвърляне играта от телефона на големия екран или достъп до мобилните приложения от екрана на настолния компютър.

Бидейки един от първите телефони в света с най-новата Snapdragon 870 5G мобилна платформа, Moto g100 идва с поддръжка на 5G и Wi-Fi 6 свързаност за най-добра производителност и най-бърза скорост за пренос на данни. Хардуерните показатели включват още 8GB RAM, 128GB вградена памет и с възможност за добавяне на още 1TB с microSD карта. Батерията е с капацитет 5000 mAh, което дава до 40 часа автонмомен живот.

На гърба е разположена система от четири камери с 64-мегапикселов основен с технология Quad Pixel за 4 пъти по-голяма чувствителност при ниска светлина. Предната камера е 16-мегапикселова предна камера са перфектни за заснемане на всякакви моменти в разкошни, отчетливи детайли. Двойните ултра-широки камери, една отпред и една отзад, събират 4х повече в кадъра, удобно за запечатване на пейзажи и групови селфита. Macro Vision камерата с вградена пръстеновидна просветка позволява 5 пъти по-голямо приближение до обекта в сравнение със стандартните лещи и успявате да уловите и най-фините детайли, за които обикновено е необходим специален обектив.

Новият смартфон се предлага в два различни цвята: бляскаво небесен и бляскав океан. В България moto g100 е в продажба на цена от 999 лв.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X