Устройства За Достъп

До 150 лв. отстъпка за устройства на Xiaomi в магазина на VIVACOM

Александър Главчев

От 01.12 до 07.12 в онлайн магазина на VIVACOM избрани устройства на Xiaomi ще се предлагат с намаление до 150 лв. В промоцията са включени актуални продукти от различни ценови категории, предназначени за задоволяване на нуждите на цялото семейство.

При смартфоните с намаление са Xiaomi Mi 10T и Mi 10T Pro, идващи в комплект със спортната умна гривна Mi Band 5. Устройствата работят с мощния процесор Qualcomm Snapdragon 865 и разполагат с по 8 GB RАМ, а вградената памет е съответно 128 и 256 GB. Xiaomi Mi 10T Pro предлага тройна камера със 108 МР основен сензор с оптична стабилизация и 5000 mAh батерия с бързo 33W зарядно. Xiaomi Mi 10T пък предлага 144Hz дисплей с адаптивна честота на опресняване и камера със 64 МР основен сензор.

С отстъпка в настоящата промоция са и няколко предложения за дома. Сред тях е роботът прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential, който е подходящ и за сухо и за мокро почистване, а батерията му издържа до 90 минути работа. За поддържане на чистотата на въздуха в дома потребителите могат да се възползват от промоционалната цена на пречиствателя за въздух Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Отлично предложение е и овлажнителят за въздух Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier, който не само овлажнява, но и има антибактериално действие.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X