Устройства За Достъп

"Златният" сгъваем смартфон Galaxy Z Flip - вече официално в България

Александър Главчев

Samsung Electronics пусна на пазара в България сгъваемия смартфон Galaxy Z Flip в цвят "Огледално златно". Подчертава се, че броят на устройствата и пазарите, на устройството се предлага в такава разцветка са ограничени.

Galaxy Z Flip е второто сгъваемо устройство на марката. То е създадено да бъде максимално удобно и се сгъва до размера на портфейл, така че лесно да бъде поставен в джоба или чантата. Когато е затворен, той е с размер на дланта, а когато е отворен потребителят получава 6,7-инчов дисплей.

От компанията са обърнали особено внимание на пантата, която бе сред слабостите на първото издание на Galaxy Fold - първия сгъваем смартфон на Samsung. Подкрепена е от двоен CAM механизъм - малък, но изискано проектиран, за да гарантира, че всяко завъртане и сгъване е гладко и стабилно. Galaxy Z Flip може да остане отворен под различни ъгли, като екран на лаптоп. Системата със скрита панта (Hideaway Hinge) също интегрира новата технология на Samsung против замърсяване, която използва найлонови влакна, изработени чрез специална технология, за да отблъсква замърсявания и прах.

Samsung е работила в тясно сътрудничество с Google, за да създаде т.нар. Flex режим - персонализирано потребителско изживяване за уникалния форм фактор на смартфона. Когато устройството е свободно стоящо, дисплеят автоматично се разделя на два 4-инчови екрана, така че потребителят може да преглежда изображения, съдържание или видеоклипове в горната половина на дисплея и да ги контролираш в долната.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X