Устройства За Достъп

Mio представи нови професионални таблети на Computex 2019

Иван Гайдаров

Mio, дъщерно дружество на MiTAC International Corp., представи нова линия от професионални таблети по време на Computex 2019. Новите таблети са специално конфигурирани за цифрови работни места или използване в превозни средства. Освен професионални таблети Mio представи на изложението и новите си бордови камери MiVue 806 и MiVue 816D, които имат дискретен дизайн, за да не пречат на видимостта на водача по време на пътуването.

Серия MioSPACE M1000

Устройствата от новата серия MioSpace са проектирани с ултра тънък дизайн (26,3 мм в най-дебелата си част), което ги прави лесни за монтиране на стена и подходящи за използване в конферентни зали или на терен.

Захранващият кабел на таблета може удобно да се съхранява в задния капак. Капакът разполага с три различни гнезда за захващане и отговаря на стандартите за стенен монтаж VESA, което позволява лесно захващане към дървени, стъклени, циментово или метални повърхности без да оказва влияние на съществуващата ИТ инфраструктура.

Серията MioSPACE поддържа както хоризонтален, така и вертикален режими на показване. Светодиодът RGB, разположен отстрани на таблета, показва кога дадена зала е заета или свободна, без дисплеят да се активира.

Серията MioSPACE включва и функции като Power over Ethernet (PoE) и режим на зареждане 12V DC, позволяващи едновременното качване и предаване на данни. Таблетът може да се зарежда и безжично, докато е свързан към маршрутизатор. И двата режима на зареждане са енергийно ефективни и лесни за инсталиране и управление.

Благодарение на известната система за проверка на светодиодната радиочестотна идентификация (RFID / NFC / PIN), потребителите могат да влязат в системата и да получат идентифициране на самоличността или да резервират заседателна зала. Устройствата от серията MioSPACE разполагат с предна камера с 8 милиона пиксела, която може да се използва директно за разпознаване на лица и сканиране на QR код за управление на посетителите.

Серията MioSPACE се предлага с комплект за разработка на софтуер, който позволява на разработчиците да интегрират системи на трети страни.

Серия MioWORK L1040/L1045

Таблетите от серията MioWORK L140 / L1045 използват осем-ядрената 1.8 GHz Qualcomm платформа и са оборудвани с операционна система AndroidTM 9.0. Серията е в съответствие с американските военни стандарти MIL-STD 810G и издържат на падане от височина до 1,5 метра. Таблетите притежават клас на защита IP67, който гарантира устойчивост на вода, прах и ниски температури.

Серията MioWORK L1040 / L1045 е серия от висококачествени таблети с мощен процесор и издръжлива конструкция, която намира приложение в болници, на терен, в складове, училища и в почти всяка друга работна среда и индустрия.

С процесор, който осигурява висока енергийна ефективност и батерия, която може да бъде премахната без да спира работата на устройството, серията MioWork L обещава да осигури до 8 часа непрекъсната функционалност.

Гъвкавата свързаност към интернет, като WLAN 802.11 a / b / g / n / ac свързаност, Bluetooth® 4.2, NFC и 4G LTE CAT6 *, правят серията MioWork L идеална за мобилни приложения, като POS приложения, приложения за логистика или съхранение.

Таблетите поддържат USB тип C3.0 и USB тип A 2.0, както и HDMI изходен порт, който позволява използването на втори екран. Таблетът, монтиран в магазин, до касовите апарати, може да събере ценна маркетингова информация в реално време.

Разширяване на I / O - HDMI портове с вграден DC-in режим и LAN RS232 порт превръща серията L MioWork в пълна, персонализирана система.


Mio представи нови професионални таблети на Computex 2019

MiVue 816D

Проектирана с висококачествения сензор на Sony STARVISTM CMOS и подобрена с HDR технология, камерата MiVue 816D документира всички пътувания с висококачествени видеоклипове, като осигурява превъзходен контраст и богати цветове дори при слаба светлина.

Технологията AHD се използва за поддържане на задната камера, която позволява на MiVue 816D да се монтира не само в леките автомобили, но и по-големи превозни средства като търговски камиони, транзитни автобуси и туристически микробуси. Той предлага поддръжка на резолюция на видеозаписа до 1080P / 60F, за да гарантира екстра качество на видеото.

Ексклузивният режим за паркиране 2-в-1 използва ниска мощност за откриване на движения или вибрации пред обектива чрез G-сензора, дори когато автомобилът не работи и автоматично активира запис. Периодът на наблюдение може да бъде до 48 часа, без да е необходимо закупуване на допълнително електронно оборудване.

Това устройство разполага с технология без формат, която ефективно организира начина, по който SD картата съхранява файловете с данни.

MiVue 806
MiVue 806 се предлага с функция за управление на напрежението от 12V, което позволява на устройството да се свърже с електрическата система на автомобила, без да е необходимо зарядно устройство. Това прави управлението по-лесно и по-удобно. Следвайки концепцията на серията MiVue J, MiVue 806 се отличава с дискретен дизайн с 2-инчов LCD екран, за безпрепятствена видимост и повишена безопасност на пътя.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X