Уеб Приложения

Spotify предлага нов премиум абонамент за двойки

Иван Гайдаров

Spotify улеснява двойките, които живеят заедно, да си разделят разходите за премиум абонамент, като същевременно обединят музикалните си вкусове. Компанията представи най-новото си предложение - Premium Duo - което позволява на двама души, живеещи на едно и също място, да споделят един план, докато поддържат собствени акаунти.

В Premium Duo Spotify създава и специален плейлист - Duo Mix - който ще се актуализира редовно и ще включва музиката, която и двамата харесват. Идеята е, че платформата знае какво харесвате вие и партньора ви поотделно, така че нейният софтуер ще създава въпросната плейлиста така, че тя да харесва и на двамата и да могат да я слушат заедно, когато са си у дома. Слушателите също така могат да превключват между различни типове плейлисти в зависимост от моментното им настроение. Потребителите, които имат персонални премиум абонаменти, могат лесно да да надстроят до Premium Duo по всяко време и ще запазят историята на профила си.

Платформата за стрийминг на музика предлага и възможност за семеен абонамент, който включва до шест вътрешни профила и Family Mix - плейлиста с предпочитанията на всички членове на семейството.

Постоянните и дългосрочни приходи от абонаменти са особено важни за Spotify по време на пандемията COVID-19, тъй като рекламодателите затягат своите бюджети. Това вече накара компанията да намали прогнозата за финансовото си представяне през годината.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X