Телеком Услуги

Булсатком заяви седми сателитен транспондер от Hellas Sat

Владимир Владков

Булсатком е увеличила сателитния си капацитет, активирайки седми сателитен транспондер от Hellas Sat, съобщиха от доставчика на сателитна телевизия. Компанията ще използва новия капацитет за по-добро качеството на излъчваната картина и за увеличаване на броя HD канали, предлагани на абонатите. "Вече всички спортни канали ще са с висока резолюция, в това число БНТ 3 и спортните канали, включени в допълнителните спортни пакети Diema Xtra и Max Sport Plus Lite", заяви главният изпълнителен директор на Булсатком, Станислав Георгиев.

HD каналите ще могат да се гледат само на съвместими приемници или модули за телевизори, каквито Булсатком предлага в своите магазини. Подмяната на старите струва по 9 лв., а нови модули за телевизорите се предлагат за 19.90 лв.

Главният изпълнителен директор на Булсатком Станислав Георгиев

Главният изпълнителен директор на Булсатком Станислав Георгиев


От компанията са разработили и нов ТВ пакет с канали с научно-популярно съдържание. Пакетът ГЛОБУС ще включва каналите Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD. Travel ХP, The World и History 2. Той ще струва по 2 лева на месец допълнително към избрания тарифен план, като до 1 ноември абонатите ще могат да го гледат безплатно.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X