Телеком Услуги

Магазините на A1 в моловете работят, останалите вече са с нормално работно време

Александър Главчев

Операторът A1 обяви, че отваря своите магазини в търговските центрове и моловете от 18 май, но с променено работно време - от 10:00 сутринта до 19:30 часа. Ако съответният търговски център затваря по-рано или отваря по-късно, то магазините ще се съобразят с него.

Междувременно магазините на А1, които се намират извън търговските центрове работеха и досега, но от тази дата възстановяват обичайното си работно време.

От компанията обявиха, че ще продължи да извършва редовни дезинфекции на работните пространства в своите обекти. Ще продължи и контролът на достъпа, така че да не се допускат струпвания на множество клиенти едновременно, а служителите на магазините ще носят лични предпазни средства.

А1 обаче подчертава, че на практика всички услуги на компанията са достъпни онлайн и връщането към нормалното работно време не бива да се възприема като край на кризата с коронавируса. Клиентите, които влизат в магазините, ще трябва да носят предпазна маска или шал, съгласно разпоредбите на Министерството на здравеопазването.

Дигиталните канали за обслужване като приложението Моят А1 и сайта А1.bg са безопасна алтернатива. Чрез тях клиентите могат лесно да заплатят сметките си, да сключат нов договор, да преподпишат стария или да закупят ново устройство. За технически въпроси потребителите могат да се обръщат към А1 Видео помощник, а специалистите от А1 Видео магазин ще продължат да дават персонални консултации под формата на видео разговори.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X