Телеком Услуги

Новата версия 2.1 на MyTelenor добавя още функционалности

Владимир Владков

Меню "Моят план", даващо подробна информация за използвания тарифен план и устройство, е една от новостите в новата версия на мобилното приложение MyTelenor. Операторът разработи новия портал версия 2.1, като тя вече е налична за потребителите на iPhone в Apple App Store, а до дни ще бъде качена и в Google Play за използващите Android.

Освен името на абонаментния план, размера на месечния абонамент, клиентите ще виждат веднага и срок на договора, дата на издаване на фактурата и други данни, като тази информация се обновява ежечасно, обясниха от Теленор България.

Частните клиенти на оператора, които вече могат да подновят своя договор за мобилни услуги, могат да натиснат специален бутон, който ще им предложи най-подходящите оферти при подновяване на договора.

В MyTelenor 2.1 има и подменю "Устройство", в което клиентите могат да проверят актуална информация за смартфон услугите, които ползват, включително какви устройства са получили на лизинг. MyTelenor дава информация за оставащият брой вноски и техния размер. Там клиентите ще научава и статуса на услугата Uprade, както и броя на направените вноски по нея. Подменюто съдържа и информация за наличните или вече използвани ваучери за отстъпка при покупка в магазините на Теленор, получени в условията на услугата "Върни и вземи".

Нова е и секцията "Застраховка", която дава информация за броя активни устройства, за които клиентът ползва застраховка от Теленор, включително за вида на избрания застрахователен продукт, какъв е размерът на месечната премия и дали използва някаква отстъпка от нея.

Менюто "Моят план" дава информация и на потребителите на предплатени услуги, включително вид на ползвания план и датите на валидност на кредита и на SIM картата, както и за наличните или вече използвани ваучери по услугата "Върни и вземи".
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X