Телеком Услуги

Румънците ще ползват безплатно Netflix

Владимир Владков

Telekom Romania направи атрактивна оферта на домашните си абонати, като включи в пакета безплатен достъп до Netflix за 6-месечен период.

Абонаментите за телевизия и фиксиран интернет започват от 5 евро на месец, като за най-ниската такса потребителите получават 111 цифрови канала, 26 от които са с HD качество, както и пакета Telekom Sport+ (безплатно за 2 месеца), а интернет достъпът е със скорост до 1000 Mbps. Най-цялостната оферта за телевизия и широколентов достъп струва 8 евро на месец, като във всички пакет Netflix е включен безплатно за 6 месеца.

На румънските абонати на фиксирани и мобилни услуги се предлагат и смартфони на Samsung, като всяка от услугите е на цена €5 на месец (по модела 5-5-5), пише сп. Business Review.

„Новият ни бизнес модел е базиран на потребителското изживяване, което през последните години промени из основи начина, по който компаниите развиват стратегиите си, заяви Андреас Елснер, шеф на бизнес отдела за домашни потребители в Telekom Romania – Новите клиенти искат разнообразно съдържание, съобразено с техните нужди, навсякъде, по всяко време и на множество екрани, както и лесни за разбиране и прозрачни търговски оферти. Днес потребителите се доверяват на марки, с които работят добре, затова Telekom Romania се опитва да „прекалибрира“ взаимоотношенията между клиент и компания“, добави Елснер.





© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X