Телеком Услуги

Нов устойчив работен смартфон от Zebra

Computer World

Индустриален компютър, оформен като смартфон пуска на пазара Zebra Technologies. Според компанията новият TC25 предлага познато на потребителя удобство на употреба и надеждността на професионално решение. Устройството е предназначено за различни приложения в търговията и логистиката, куриерски услуги, сервизно обслужване и др.

TC25 притежава 4,3-инчов капацитивен сензорен екран, който освен с пръсти може да се управлява и с писалка, ръкавици или когато е мокър. Една от основните разлики между потребителските устройства и индустриалните са показателите за устойчивост. Zebra TC25 е разработен ката, че да понася многобройни изпускания върху бетон, да се използва се в запрашени помещения и да се справя с работа в тежки метеорологични условия от -10° до 50°C.

Zebra TC25 позволява сканиране на баркодове по-бързо, по-точно и по-надеждно в сравнение с камерите на потребителските устройства. Устройството може да чете линейни и двумерни баркодове от хартия и от екран. Големият работен диапазон и широкото зрително поле позволяват да се сканират големи баркодове.

Вградената батерия е с капацитет 3000 mAh, което според Zebra осигурява работоспособност на устройството в продължение на пълна работна смяна. В случай на нужда е налице и спестяващ режим.

Благодарение на 4G и VoLTE поддръжката могат да се провеждат и гласови разговори с висока качество. Налице е и възможност за свързване с определен служител или група служители с натискане на един бутон.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X