Телеком Услуги

И в България вече можеш да се абонираш директно за HBO GO

Владимир Владков

Онлайн услугата HBO Go вече може да се ползва и от българските потребители с директен абонамент. Услугата, която дава достъп до оригиналните сериали и игрални филми на HBO включително през мобилно устройство, бе пусната за крайните клиенти в България и още 6 страни от региона, включително Словения, Хърватска, Сърбия, Черна гора, Македония и Босна и Херцеговина.

Новият модел на предлагане чрез месечна такса само за HBO GO стартира на 13 ноември в Унгария, Румъния, Чехия и Словакия. От 29 ноември тя може да се поръчва от крайните клиенти и в споменатите 7 балкански страни.

Видеосъдържанието от HBO GO може да се гледат на компютър, смартфон, таблет, смарт телевизори и през Chromecast, както и през Apple TV и Sony Playstation. Всеки абонат може да добави до 5 устройства към акаунта си, с възможност за едновременно гледане на две устройства. „Любителите на качествените филми и сериали могат да се регистрират директно на www.hbogo.bg и да гледат богатото съдържание безплатно за 1 месец“, обясняват от HBO България. След този промоционален период месечният абонамент за HBO Go е 9,90 лв.

Същевременно онлайн услугата е достъпна и през редица кабелни оператори, но изисква абонатът да плаща месечна такса както за платена телевизия, така и добавка за пакет от HBO канали, като в този случай месечната такса за HBO + HBO Go може да падне до около 4 лв.

"С разширяването на HBO GO като услуга с вариант за директен достъп улесняваме още повече потребителите да станат абонати на HBO. Новите ни зрители могат да очакват качествена селекция от международно признати заглавия и европейски продукции на HBO - сериали и документални филми, в които компанията инвестира постоянно, за да отговори на очакванията на публиката в нашия регион“, коментира Ерве Паян, главен изпълнителен директор на HBO Европа.

Абонатите на HBO GO имат достъп и до местни продукции на HBO Европа като “В сенките“ (Румъния), “Горящият храст” (Чехия), „Глутница“ (Полша) и „Златен живот“ (Унгария). Богато качествено съдържание се предлага и в секцията документалистика, включително сръбската продукция „Другата страна на всичко“, която спечели голяма награда от Фестивала за документално кино в Амстердам (IDFA) миналата седмица, коментират от HBO България.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X