Телеком Услуги

Google ще пусне Android Wear 2.0 на 9 февруари

Владимир Владков

Новата версия на платформата за смарт часовници Android Wear 2.0 вероятно ще се появи в началото на следващия месец, най-вероятно на събитие на 9 февруари. Разработчиците от Google явно са успели да се справят с новия срок, след като пускането на новата версия бе отложено веднъж през 2016 г.

Android Wear 2.0 обещава значителни подобрения, включително възможности за директно инсталиране на приложения в смарт часовниците. Сигурна е поддръжката на Android Pay и интеграцията с Google Assistant, обмисля се и включването на Android Authority.

Пред декември Google обяви, че ще представи и два часовника заедно с пускането на Android Wear 2.0, така че те също ще се появят в началото на февруари. Освен в тези нови модели, новата версия ще бъде достъпна и за редица други часовници като Huawei Watch, някои модели Moto 360 (Gen 2 и Sport), както и LG G Watch и Watch Urbane.

Появи се и подробен списък на около 20 смарт часовника, които ще се възползват от новата ОС, включително Asus ZenWatch и ZenWatch 3, Casio Smart Outdoor Watch, моделите на Fossil Q Founder, Q Marshal и Q Wander, два часовника на Michael Kors - Access Bradshaw и Access Dylan, Nixon Mission, Polar M600 и Tag Heuer Connected.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X