Телеком Услуги

Мтел отново ползва Viber канала, този път за детския часовник Myki

Владимир Владков

33% по-евтино може да се купи детския смарт часовник MyKi, ако се се поръча през публичния канал на Мтел във Viber. В чат канала на мобилното приложение потребителите могат да намерят специалния промо код, с който ще ползват отстъпката.

Устройството, разработено от българската фирма Алтерко Роботикс, е подходящо за деца на възраст от 4 до 10 г. и дава възможност за входящи и изходящи разговори, изпращане на гласови съобщения и приемане на текстови съобщения. Часовникът предоставя бързи бутони за набиране, чрез които детето за секунди може да се обади на своите родители. MyKi разполага и със SOS бутон за връзка при спешен случай с родител или друг роднина. Часовникът MyKi работи с вградена SIM карта и може да бъде контролиран, наблюдаван и настройван през специалното мобилно приложение MyKi Watch за Android и iOS.

Мтел предлага на потребителите MyKi с абонаментния план Мтел безкрай XS за 19,43 лева в брой или 1 лев на лизинг, вместо за 29 лева в брой или 1,5 лева на изплащане. Промоцията важи при подписване на нов договор или за клиенти с договор, който изтича след по-малко от 3 месеца. Абонаментният план безкрай XS е с месечна такса 6,99 лв. и включва неограничени минути към 1 номер и 50 минути към всички национални мобилни мрежи. Този план не е достъпен за другите смартфони.

Освен от Мтел, часовникът се предлага и от Теленор, но за 49 лв. в брой с план Junior, чиято месечна такса е 7,99 лв. на месец с неограничени минути към всички номера в мрежата на оператора, както и 50 минути извън нея.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X