Телеком Услуги

Снимки на разглобен iPhone 7 се появиха в интернет

Computer World

Изображения на които се твърди, че се вижда следващото поколения iPhone, бяха публикувани от китайския сайт Gizchina. Според ресурса снимките са направени в завод на Foxconn. iPhone 7 се очаква да бъде представен официално през есента на 2016 г.

Според наблюдатели, съдейки по изтеклата информация, задаващият се смартфон ще е сериозно обновен, макар и запазващ някои от чертите на предишните поколения.

Източник: Gizchina

Моделът на изображенията изглежда по-тънък от досегашните представители на серията и на една от тях е запечатан и уред за безжично зареждане на батерията.

Защитното 2,5D стъкло покрива на практика цялата лицева страна на устройството. На нея отново присъства традиционният бутон със скенер за пръстови отпечатъци. Въпреки слуховете, че бъдещият смартфон на Apple може да не разполага с 3,5 мм изход за слушалки устройството на снимките разполага с такъв.


Снимки на разглобен iPhone 7 се появиха в интернет

© Computer World, Computerworld.bg

Това не е първият случай на “изтичане” не информация от страна на Foxconn. От пък Apple традиционно не коментират слухове. Някои наблюдатели вече изразиха съмнения относно достоверността на кадрите. През декември бяха публикувани данни, че компанията разработва поне пет варианта на iPhone 7. В този смисъл дори изтеклите снимки да не са фалшификат далеч не е сигурно, че задаващото се устройство ще изглежда така.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X