Телеком Услуги

Смартфони за екстремисти CAT S30 и CAT S40 предлага Vivacom

Владимир Владков

Два нови модела смартфони на компанията за ударо- и водоустойчиви апарати Cat пусна в магазините си Vivacom. Моделите CAT S30 и S40 са създадени специално за любителите на екстремни изживявания и професии, свързани с работа на открито, поддържат и две SIM карти. Te използват четириядрен процесор на 1,1 GHz и операционна система Android v 5.1 (Lollipop).

Моделът CAT S40 е снабден със суперярък 4,7-инчов qHD дисплей. Той поддържа 4G LTE мрежи, NFC и GPS. Апаратът е устойчив на прах (IP68), на висока температура (от -25°C до 55 °C) и на падане (военен стандарт 810G). Апаратът има батерия с капацитет 3000 mAh, която без проблем издържа без зареждане до 18 часа време за разговори и 39 дни в режим на готовност, по данни на производителя. CAT S40 е оборудван с 8Mpx основна камера и 2 Mpx предна селфи камера.

CAT S30 е с нов дизайн, чиято идея е да намали изпусканията и инцидентите при работа с ръкавици, обясняват от производителя. CAT S30 разполага със сертификат IP 68 и военен сертификат MIL SPEC 810G, тестван е на удар при падане от 1,8 м и е водо-, прахо- и удароустойчив. 4,5-инчовият TFT дисплей е устойчив на масло и грес, както и на работа с мокри пръсти. 3000 mAh батерия на устройството осигурява 12 часа време за разговори и 19 дни в режим на готовност. И този моделът е снабден с четириядрен процесор на 1,1 GHz и предна камера 2Mpx, но задната основна камера е с по-малка резолюция от 5 Mpx.


Смартфони за екстремисти CAT S30 и CAT S40 предлага Vivacom

© Владимир Владков, Computerworld.bg

Последното поколение телефони CAT съчетават двоен дизайн, т.е. от една страна има физически бутони, а от друга - сензорен екран, покрит с Corning® Gorilla® Glass.

Като подарък при покупка на един от моделите в магазините на Vivacom операторът е предвидил мултифункционален инструмент. CAT S30 се предлага за 17,9 лева на месец, а CAT S40 – за 27,9 лева на месец, като и двете цени важат в комбинация с двугодишен договор за тарифен план Smart XL.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X