Телеком Услуги

HTC Оne M9+ влиза у нас на 1 септември

Владимир Владков

Най-новият флагман на HTC – смартофонът One M9+, ще бъде пуснат в България от утре, 1 септември. Той ще се предлага ексклузивно от Vivacom в цветова комбинация от сребристо и златисто, съобщиха от българския офис на тайванската компания. Цена обаче не беше обявена.

„Комбинирайки брилянтен дизайн и технологични иновации на световно ниво, HTC One M9+ перфектно въплъщава философията на HTC да свързва хората с техните страсти и да ги мотивира в собствените им стремежи към блясък и красота“, коментира Николай Нанков, регионален мениджър на HTC за България и Македония.

HTC One M9+ предлага 5,2-инчов 2K дисплей, контролер за пръстови отпечатъци, разположен отпред за по-лесен достъп, и HTC BoomSound с Dolby Audio ™ съраунд звук.

Подобрената основна двойна камера на HTC с резолюция 20 Mpx прави видеоклипове с резолюция до 4K, а лещите на обектива са защитени с капак от сапфир, който ги предпазва от надраскване. Телефонът предоставя възможност за наистина огромен за смартфоните капацитет за съхранение на снимки, видео и приложения - до 2 TB памет чрез microSD карти.

Апаратът разчита на потребителския интерфейс на HTC Sense™ версия 7, осигуряваща разнообразни допълнителни функции като интелигентен анализ на снимките ви, промяна облика на приложенията, на темите и фона.

Предната селфи камера HTC UltraPixel™ може да снима и при ниска осветеност благодарение на динамичната експозиция. Софтуерът Experience помага за създаването на артистични снимки, а с приложението Zoe автоматично се създават видеоклипове в движение, като потребителят може да добавя музика, да ги праща на приятелите си, които да прикачват собствени снимки.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X