Телеком Услуги

Мтел разпродава 13 смартфона през онлайн магазина си

Владимир Владков

Разпродажба на смартфони с цени от 1 лв. до 399 лв. в брой обяви Мтел. Апаратите се купуват от електронния магазин на оператора и вървят с тарифен план по избор. За някои модели отстъпките стигат до 90 процента, твърдят от Мтел.

 

Според компанията чрез тази разпродажба на клиентите да бъдат предлагани различни устройства на ексклузивни цени, а предложенията непрекъснато ще бъдат обновявани и обогатявани.

Смартфоните могат да бъдат купени на изплащане или в брой с препоръчан тарифен план. При покупка клиентите получават едномесечна отстъпка от таксата за избрания тарифен план, безплатна доставка и възможност за връщане на стоката в 14-дневен срок. Предложенията обаче са валидни до изчерпване на количествата, които телекомът има в складовете си.

За 1 лв. абонатите на Мтел могат да вземат Alcatel OneTouch 2005, Alcatel OneTouch Idol или Idol mini, както и LG L70 и два модела Nokia – Nokia Lumia 630 или Nokia X DualSIM. Тези цени обаче важат с различни тарифни планове, повечето от които са от новата фамилия Мтел безкрай. От средния клас в момента се предлагат HTC One Mini, LG Optimus G2 и LG Nexus 5.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X