Техавто

TRUCK EXPO 2020 представя последните иновации при индустриалните превозни средства

Иван Гайдаров

Електрическо зареждане на място, VR преживявания и интерактивни експонати са част от най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили в България TRUCK EXPO 2020. Четвъртото издание на форума ще се проведе от 11-ти до 13-ти юни и ще бъде с нов, още по-богат формат и с нова локация - територията на Международния панаир.

На него ще се съберат световните лидери в индустрията за търговски превозни средства, за да покажат своите най-нови автомобилни концепции, технологии, бъдещето в дизайна на продуктите и ефективността. В очакване на професионална публика, семейства и фенове на тежките машини ще застанат последните модели на CITROEN, DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT NISSAN, RENAULT TRUCKS, PEUGEOT, SCANIA, SSANGYONG, MAHINDRA, MITSUBISHI MOTORS и др. Ще бъдат представени и фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании, които по традиция допълват палитрата от стоки и услуги за сектора, присъстващи на изложението.

TRUCK EXPO 2020 ще събере на едно място световни премиери, технологии и иновации в индустрията, наред с най-новите изследвания и транспортни концепции. Основните акценти на събитието ще паднат върху автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност.

TRUCK EXPO 2020 представя последните иновации при индустриалните превозни средства

© TruckExpo


TRUCK TUNING SHOW отново ще покаже най-новите тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Стартъп фирми, дигитални компании, доставчици на енергия, на интермодална градска логистика и университети ще представят иновации и разработки в сферата на бъдещата мобилност и логистични услуги. Електрическо зареждане на място, VR преживявания, интерактивни експонати, тестови маршрути и специални формати на събитията също са част от програмата на изложението. Регистрацията за изложбата, която е отворена за специализираната и широката публика, е достъпна ТУК www.truckexpo.eu и осигурява безплатен пропуск за влизане.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X