Техавто

TRUCK EXPO 2019 – страст, множество сделки и рекорден брой посетители

Иван Гайдаров

Страстта към камионите завладя най-горещата зона на TRUCK EXPO 2019 в събота. Асфалтът под тунингованите влекачи буквално "се огъна" в ритъма на темпераментна музика и впечатляващите машини, дошли на Летище "Лесново" специално за първото издание на TRUCK TUNING SHOW – част от съпътстващата програма на най-голямото събитие в сектора на тежката автомобилна индустрия.

Тук водещи автомобилни марки показаха последните тенденции в подобренията на двигателите, производителността, емисиите и външния вид на камионите. Вдъхновени от "звяра под капака", уникалните тунинговани влекачи се превърнаха в голямата атракция на изложението и "взривиха" посетителите на Летище "Лесново" в съботния ден.

Още неохладени, емоциите на публиката пламнаха отново с тегленето на голямата награда на TRUCK EXPO 2019. Един късметлия спечели два самолетни билета и нощувка + билети за Европейския шампионат ФИА ЕТРС за камиони в SLOVAKIA RING. В крайна сметка Васил Чанев ще има шансът безплатно да види яростното състезание за "чудовища" на колела, където камионите летят без ограничител със скорост до 300 км/ч.

Останалите награди, предоставени от участниците в изложението, отидоха при посетители от Бургас, Бухово, Велико Търново, Враца, Кюстендил, Петрич, Самоков и София.

TRUCK EXPO 2019 завърши с десетки сделки и стотици професионални срещи и контакти. Направени са повече от 1500 тест драйва за трите дни на изложението. Рекордните над пък 5500 посетители преминаха през изложбените площи на Летище "Лесново". "Това е най-успешното събитие от трите издания на TRUCK EXPO досега", коментира Георги Загоров от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, която е организатор на събитието.


TRUCK EXPO 2019 – страст, множество сделки и рекорден брой посетители

"Това беше най-добре организираното от нас изложение – изложителите се бяха постарали най-много, имахме интересни премиери, TRUCK TUNING SHOW-то беше страхотно. В първите два работни дни имаше повече професионални посетители, а в събота изложението бе пълно с фенове на камионите, със семейства, с деца, което ни радва, защото това са нашите бъдещи клиенти", добави Георги Загоров.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X