Софтуер

Приложенията DSK Smart и DSK mToken – вече и в Huawei AppGallery

Александър Главчев

Приложенията DSK Smart и DSK mToken вече са налични в Huawei AppGallery и пълната им функционалност е достъпна за всички собственици на Huawei устройства, обявиха от Huawei и Банка ДСК. Допълва се, че обратната връзка от феновете на марката през 2020 г. показа, че банковите и финансовите приложения са топ приоритет на българските потребители.

Всички клиенти на Банка ДСК със смарт телефони Huawei могат да си инсталират новите версии на мобилното банкиране DSK Smart и на софтуерния токън за потвърждаване на преводи към трети лица - DSK mToken. С обновения DSK Smart те ще могат да ползват и най-новата услуга на банката за превод по мобилен номер, а новата версия на DSK mToken вече поддържа пуш нотификации за потвърждаване на наредени преводи през DSK Smart или през ДСК Директ - електронното банкиране на Банка ДСК.

Броят на активните потребители на DSK Smart се е увеличил с 91% в сравнение с година по-рано, а трансакциите през приложението дс нараснали със 114 на сто, съобщава Банка ДСК.

"През последните месеци се фокусираме върху предлагането на модерни дигитални услуги, удобни и същевременно с високо ниво на сигурност. Уверявам клиентите на Банка ДСК, че тези иновации са само началото.", сподели г-н Дамян Медаров, началник управление "Електронни продажби и развитие" в Банка ДСК.

"Huawei е водеща компания в областта на иновациите и целта й винаги е била да направи модерните цифрови технологии достъпни за всички. Развитието на собствения ни магазин за приложения е сред топ приоритетите ни, както на глобално ниво, така и на българския пазар. Постигнахме много и продължаваме да работим за пълното интегриране на любимите приложения на нашите потребители и с огромна радост приветстваме DSK Smart и DSK mToken в Huawei AppGallery", коментира Невена Петрова, Мениджър бизнес развитие на Huawei Mobile Services за България и Северна Македония.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X