Бизнес

ClickDimensions придоби доставчика на решения за интелигентен мониторинг Eletype

Владимир Владков

ClickDimensions, разработчикът на софтуер за маркетинг автоматизация за потребителите на Microsoft Dynamics 365, придоби технологичната компания Eletype, която предлага решения за интелигентен мониторинг и сътрудничество в сферата на маркетинга. Това съобщиха българската софтуерна компания Тим ВИЖЪН България, която е партньор на ClickDimensions в България.

Eletype е специализирана в разработването на приложения за мониторинг на протичането на маркетинговите кампании в различни комуникационни канали, както и за резултатите от тях. Софтуерните приложения на компанията проследяват представянето на уебсайтове и целеви страници, резултатите от рекламни кампании в търсачките, в социалните мрежи, кампании през е-поща и други. Приложенията изпращат информация към платформи като Microsoft Teams или Slack. По този начин те подпомагат оптимизирането на кампаниите, съвместната работа и бързото превръщане на събраните данни в действия.

Според Майк Дикерсън, главен изпълнителен директор на ClickDimensions, придобиването ще позволи на компанията да осигури на потребителите си още по-мощни инструменти за унифициране дейността на търговските и маркетинговите екипи. Освен това тя ще спомогне за по-ефективното ангажиране на потребителите и реализиране на повече успешни продажби, особено в текущата изцяло дигиталната среда, наложена от пандемията от Covid-19.

Решението ClickDimensions автоматизира маркетинговата дейност и е създадено изцяло за потребителите на CRM системата Microsoft Dynamics 365 и функционира като неразделна част от нея. То дава на компаниите мощни маркетингови инструменти и им позволява да се възползват от пълния потенциал на своето CRM решение, за да реализират прецизно насочени маркетингови кампании.

Разширените възможности на ClickDimensions след придобиването на Eletype допълнително ще улеснят проследяването на промени, отклонения и резултати в протичащите маркетингови кампании, ще повишат гъвкавостта и ще съкратят времето за реакция.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X