Софтуер

Taxistars пусна приложение за AppGallery на Huawei

Александър Главчев

Услугата за поръчка на таксиметрови услуги Таксистарс вече разполага специална версия на приложението си за мобилни устройства с платформата на Huawei - AppGallery.

За да отпразнуват старта на услугата, Huawei и Таксистарс стартират двуседмична игра. Всеки потребител, който свали приложението от AppGallery, въведе промокода HuaweiLOVE, пътува веднъж и регистрира града като коментар във Facebook страницата на Taxistars ще участва в игра с безплатни пътувания от Таксистарс и телефон P40 Pro от Huawei.

Приложението позволява поръчка на такси с няколко бутона от екрана на телефона, с проследяване в реално време и пълна информация за шофьора и автомобила. Накрая на пътуването потребителят избира как да плати - в брой или електронно. За всеки новорегистриран потребител с банкова карта, от Таксистарс са подготвили и специален бонус след първото пътуване с е-плащане - 5 лева ще бъдат заредни по сметката му и те могат да бъдат използвани при следващо пътуване.

Услугата на Таксистарс е достъпна в 22 български града с над 100 такси превозвачи и повече от 4 000 коли. Освен чрез приложението, клиентите на такси услуги могат да направят поръчка на такси през диспечер от единен национален номер 0877 144 144.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения, като предлага голямо разнообразие от глобални и локални приложения в 18 категории, включително навигация и транспорт, новини, социални медии и др. Магазинът е достъпен в повече от 170 държави и региони, с 530 милиона активни потребители месечно в световен мащаб.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X