Бизнес

Телелинк Бизнес Сървисис стана партньор на годината на Microsoft

Александър Главчев

Награда "Партньор на годината на Microsoft" за 2020 спечели българската компания Телелинк Бизнес Сървисис (TBS). Тя бе отличена сред водещите партньори на софтуерния гигант в целия свят за постижения в иновациите и имплементирането на клиентски решения, базирани на негови технологии.

"За нас е голяма чест да получим тазгодишната награда за партньор на годината за България. Това постижение показва нашата ангажираност в работата ни с Майкрософт, заяви Иван Житиянов, изпълнителен директор на TBS. В днешните динамични времена ние сме още по-мотивирани да помагаме на клиентите си да посрещнат предизвикателствата и вярваме, че Майкрософт е важен фактор в този процес. Тази награда също така поставя нов, по-висок стандарт за нас и още повече ни вдъхновява да изпълняваме мисията си да опростяваме сложното."

Наградата Microsoft Partner of the Year отличава тези партньори, които през изминалата година са имали изключителен успех в развиването и доставянето на решения на Майкрософт. Наградите се класифицират в няколко категории, като победителите се избират измежду повече от 3300 кандидатури от над 100 страни по света. TBS получи признание за предоставянето на решения и услуги с високо качество за България.

"За нас е чест да отличим победителите и финалистите на наградите Партньор на годината на Майкрософт за 2020, заяви Гавриела Шустер, корпоративен вицепрезидент на организацията One Commercial Partner на Microsoft. Тези партньори надхвърлят очакванията, като предоставят навременни решения, които помагат да бизнесите по света да се справят с комплексните предизвикателства на времето - от виртуална комуникация и колаборация до подпомагане на клиентите да реализират пълния си потенциал с облачните слуги Azure и много други. Аз съм горда, че имам честта да поздравя всеки един победител и финалист."
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X