Софтуер

Мобилните приложения на Vivacom вече са в Huawei AppGallery

Александър Главчев

Приложенията My VIVACOM, интерактивният медиен портал TV GO, дигиталният портфейл Pay by VIVACOM и развлекателна платформа TIDAL, с която си партнира телекомът, вече могат да бъдат свалени за устройства на Huawei в онлайн магазина на китайската компания - AppGallery.

От Vivacom коментират, че платформата продължава разширяването на селекцията на най-любимите и най-полезните приложения, които са станали неизменна част от дигиталния лайфстайл на потребителя. "Тя предлага не само популярните приложения на глобално ниво, но и важни за клиентите качествени приложения на локално такова."

Официалната платформа за изтегляне на приложения Huawei AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в глобален мащаб. Тя е разпространена в над 170 държави и региони, с над 400 млн. активни потребители на месец.

My VIVACOM е портал, който дава възможност за управление на всички услуги онлайн. Чрез него абонатите на оператора могат да следят потреблението на услугите си в реално време, да плащат сметките си, да добавят допълнителни пакети и презареждат предплатени карти.

TV GO предлага достъп до 90+ от най-популярните TV канали, филмов пакет MAXI и цялото съдържание на HBO в HBO On Demand. За децата порталът предлага английския видео курс Disney English, а за спортните фенове ексклузивно съдържание от пакетите MAX Sport Plus и DiemaXtra с интерактивни функции.

Pay by VIVACOM дава възможност за безконтактни плащания, трансфер на пари, онлайн пазаруване, следене на всички трансакции и дигитализиране на карти за лоялност към търговски обекти. Зареждането на виртуалната сметка става чрез платежна карта или чрез банков превод.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X