Софтуер

Дигитализацията не подмина и индустрията за секс играчки

Иван Гайдаров

Набиращата популярност мобилна игра FappyBunny е първата по-рода си, която е създадена, за да изгради мост между физическите играчки за възрастни и дигиталния свят. Тя е създадена, за да свърже вибраторите от бранда Motorbunny с мобилни устройства, а сега компанията разширява списъка на възможните за свързване уреди. Играта е достъпна безплатно както за iPhone, така и за Android устройства, "като дава на милиони потребители първия им шанс да се насладят на интеграцията на мобилни устройства с любимите им секс играчки".

Според Motorbunny инициативата за разширяване на съвместимостта с продукти за удоволствие извън нейния бранд отразява мисията на компанията "да катализира технологичен напредък в индустрията за играчки за възрастни".

"Този вид свързаност е твърде забавна, за да не се споделя", казва Брукс Бътлър, управляващ директор на Motorbunny, и добавя: "Този опит трябва да привлече вниманието към иновативната технология за дистанционно управление, която Motorbunny създава."

FappyBunny, зайчето-главен герой в играта, преминава през опасни препятствия с помощта от потребителя, който го контролира чрез докосвания на екрана на мобилното си устройство. Поведението на героя определя интензитета на вибрация на секс играчката.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X