Софтуер

Заради извънредната ситуация Райфайзенбанк обновява мобилното си банкиране

Computer World

В условията на извънредна ситуация, Райфайзенбанк обновява мобилното си банкиране с нови функционалности. Банката също така призовава клиентите си да използват електронните канали - RaiMobile и Райфайзен Онлайн, чрез които бързо, лесно и сигурно могат да се осъществяват основни банкови операции от всяка точка.

Обновената версия на приложението за мобилно банкиране RaiMobile вече дава възможност за бърз превод към телефонен номер. Услугата е достъпна за всички клиенти физически лица на Райфайзенбак, които имат сметка в лева или евро и са предоставили валиден телефонен номер като допълнително средство за сигурност за електронни плащания.

След активиране на услугата, което е безплатно, потребителят може да избере своя сметка, от която да прави бързи плащания в няколко лесни стъпки чрез избор на контакт от телефонния си указател. Насрещната страна също трябва да е клиент на Райфайзенбанк и да е абонирана за услугата.

В новата версия на RaiMobile клиентите вече ще могат да активира и тъмен режим на приложението, освен досегашната възможност да се избира начален екран с движенията по сметките или ползваните продукти. Това е още една стъпка към осигуряването на персонализираното потребителско изживяване за клиентите.

Новостите в мобилното банкиране на Райфайзенбанк са достъпни за потребителите на Android и iOS.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X