Софтуер

Конференцията SecurIT на ICT Media със свое мобилно приложение

Александър Главчев

За първи път международната конференция InfoSec & Data Storage има свое собствено мобилно приложение. Чрез него посетителите ще могат да създадават своя програма за деня, да са информирани за активности преди и след събитието, както и да общуват с други бизнес участници. Все пак една от важните характеристики на подобен тип мероприятия са възможностите за създаване на бизнес контакти.

Можете да изтеглите приложението във версии за:Софтуерът е създаден от родната компания DiaDraw, която е специализирана в разработването именно на персонализирани приложения за събития. Целта е по-пълноценно изживяване за гостите, както и по-добро представяне на организаторите. Повече за DiaDraw можете да прочете в брой 6 на списание CIO, където е публикувано интервю с Христо Лесев, един от основателите на фирмата.

SecurIT – 18-ото издание на конференцията InfoSec & Data Storage, ще се състои на 19 септември в Иновационен Форум "Джон Атанасов" в София Тех Парк. Организатори са ICT Media и ISACA Sofia Chapter.

Събитието е насочено към мениджъри и експерти, свързани с информационната сигурност, от всички сегменти на икономиката: директори и мениджъри "Информационна сигурност"; мениджъри "Управление на риска"; мениджъри "Инфраструктура"; системни архитекти; инженери по сигурността; ИТ мениджъри; ИТ одитори; одитори по информационна сигурност; консултанти. На сайта на SecurIT вече е публикувана предварителна програма. Прочетете повече за основните акценти в нея тук.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X