Софтуер

PDI и Next Consult организират международна конференция за Lean трансформация

Владимир Владков

Престижната организация PDI (Professional Development Institute), собственик на методологията за Lean трансформация 20 keys®(20 ключа®), е избрала да проведе традиционната си Годишна международна конференция 20 keys® у нас, като ще разчита и на ключовия си партньор Next Consult. Специален гост на събитието ще бъде д-р Йоши Кобаяши – президент на PDI, водещ Lean консултант и собственик на методологията 20 Keys®!

Конференцията е 27-а поред и в рамките на 4 дни ще представя успешни клиентски истории на водещи български и международни компании, както и дискусии с 8 лектора от световна класа. На събитието ще присъстват и водещи Lean компании.

Конференцията под наслов "The Lean journey to Operational excellence" ще се проведе в периода от 21-24 октомври. Регистрациите за събитието са отворени, а до 31 август организаторите предлагат специални цени за Early Bird билети.

Участниците ще чуят на световно признати Lean консултанти и ще могат да посетят някои от най-успешните производствени Lean предприятия в България, сред които фабриката за бутилиране на Coca-Cola HBC в Костинброд, заводът на Sensata Technologies в Пловдив, най-голямата в Европа и втората по големина в света база за ремонт на самолети на Lufthansa Technik Sofia и др. За удобството на участниците по време на обиколките организаторите са осигурили транспорт.

"Събитие от такъв мащаб, свързано с Lean, не се случва всеки ден в България. Затова каним да се включат всички представители на бизнеса, които са заинтересовани от темата за подобряване на операциите. Ще се радваме да можем да помогнем на повече български компании да подобрят процесите си с нашия опит и този на международните експерти, така както правим за всички наши клиенти", коментира Дочев, управляващ партньор на Next Consult.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X