Софтуер

Некст Консулт вече е златен партньор на Salesforce в Европа

Computer World

Българската компания Некст Консулт (Next Consult) обяви, че вече е със статут на златен партньор на Salesforce в Европа. От там допълват, че от 2013 г., когато стават партньор на облачния CRM доставчик, са изпълнили над петдесет проекта в български и чуждестранни компании в сферите на финансите, застраховането, логистиката, транспорта, дистрибуцията, търговията на едро и дребно, както и производство. Компанията има разработени и множество специфични модели и решения върху Salesforce специално за тези сектори.

Критериите на Salesforce за ниво златен партньор са комплексни. Изискванията включват достигнато ниво на продажби, брой успешно приключени проекти, опит във разработка и внедряване на различни модули на системата, брой служители на партньора, сертифицирани от Salesforce в разработка и внедряване на решенията, както и в консултиране на клиенти.

„За нас е изключителна гордост, че за толкова кратко време успяхме да достигнем до ниво Златен партньор на най-иновативната и четвъртата по големина софтуерна копания в света – Salesforce – заяви Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт. – Това е признание както за нашите търговци, така и за консултантите ни.“

„Некст Консулт е един от най-динамично развиващите се партньори на Salesforce в региона. В основата на техният успех е изключителният им фокус им върху клиента и създаване на цялостна стратегия за дигитална трансформация с продуктите на Salesforce. Поздравяваме ги за достигнатия златен статус и продължаваме да ги подкрепяме и занапред в техните проекти в Европа.“, заяви Станислава Атанасова, Мениджър продажби за Югоизточна Европа, Русия, Украйна в Salesforce.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X