Софтуер

GDS Indie Pitch ще избере най-доброто независимо студио за игри в България

Computer World

На 17 март в Puzl CoWorKing ще се проведе първото издание на състезанието за независими разработчици на видео игри Game Dev Summit Indie Pitch. Голямата награда е участие в международния конкурс Indie Prize Showcase 2018.

Game Dev Summit Indie PItch предоставя възможност на българските независими разработчици да представят своите игри и да получат адекватна обратна връзка от водещи експерти, както и дава допълнителни умения и знания, които да им помогнат да осъществят проекта си по възможно най-успешен начин. Финалистите в първия кръг ще участват в Master Class с експерти от различни сфери - PR&Marketing, “Бизнес развитие и комуникации”, “Презентации и презентационни умения”.

GDS Indie Pitch ще избере най-доброто независимо студио за игри в БългарияУчастниците в състезанието за независими разработчици ще получат по пет минути, за да представят играта си. Победителите в първото издание на Game Dev Summit Indie Pitch ще получат възможност да представят своята игра в рамките на конференцията Casual Connect (Лондон, 29-30 май) пред хиляди професионалисти от game индустрията и представители на водещи медии.

Крайният срок за кандидатстване за Game Dev Summit Indie Pitch е 12 март.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X