Софтуер

Turkish Airlines предлага билети с отстъпка през мобилното си приложение

Computer World

Turkish Airlines предлага 15% намаление за всички вътрешни и международни полети на пътниците, които изтеглят последната версия на мобилното приложение на превозвача и закупят билети между 18 и 20 януари 2018 г. Новото мобилно приложение предлага оптимизирано потребителско преживяване при планирането на пътувания, закупуването на билети и използването на специалната услуга на Turkish Airlines – Miles&Smiles. Покупката на билети, правенето на резервации и прегледът на запазените полети вече ще изискват по-малко време.

Добавени са и различни варианти за плащане. По този начин пътниците лесно могат да закупят билетите си, да запазят данните на кредитните си карти или да ги сканират с камерата на телефона си. Приложението запаметява предишните резервации и предпочитания на пътуващите, като по този начин всеки клиент получава уникални предложения.

Пътниците също така могат много по-изчерпателно да се възползват и от услугата Miles&Smiles, като използват натрупаните си километри пътувания за закупуване на билети и допълнителни отстъпки, както и като прехвърлят километри на други потребители.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X