Софтуер

Индвидуални мобилни приложения чрез нова услуга на Мтел

Computer World

Нова услуга, която ще позволи на бизнесите да имат мобилно приложение, с което да представят дейността си и да поддържат контакт със своите клиенти представи Мтел. Тя се казва Mtel Smart App и не изисква ИТ познания, подчертават от телекома.

От там обясняват още, че услугата е предназначена бизнеси, които имат редовни клиенти и се нуждаят от постоянен контакт с тях. Тя е подходяща за заведения и ресторанти, семейни хотели, магазини, аптеки, частни лекарски и зъболекарски кабинети, сервизи за ремонт на автомобили и домашна техника, салони за красота, фитнес центрове и др. 

Smart App не изисква първоначална инвестиция, дава възможност за изпращане на неограничен брой push съобщения, като с нея могат да се приемат поръчки и да се осъществяват доставки. Освен това приложението от Мтел осигурява на бизнес организациите директен контакт с техните клиенти, приемане на резервации (ресторанти и хотели), провеждане на лоялна програма чрез събиране на точки и предметни награди и др.

Бизнес клиентите на Мтел могат да се възползват от 3 варианта на услугата: Основно приложение, Премиум приложение и Приложение за поръчки. Основното приложение, за 19,90 лева на месец, позволява създаването на визитка на дадена компания и включва модулите „За нас”, „Контакти”, „Галерия”, „Продукти” и „Форма за обратна връзка”.

Премиум приложението прибавя модулите „Push съобщения”, „Лоялна програма”, „Регистрация”, „Резервации”, „Събития”, „Партньори и спонсори”. Цената на пакета е 39,80 лева на месец. 

Приложението за поръчки осигурява пълна функционалност за доставка до дома и офиса на клиента. То струва 79,80 лева на месец и включва функционалности като меню, кошница, избор на начин за плащане, push съобщения, лоялна програма, форма за обратна връзка, статистика за поръчките и др.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X