Софтуер

Некст Консулт отчетe силен интерес към своята Salesforce CRM академия

Computer World

Висок интерес към своята серия от обучения по стратегически продажби CRM отчете родната Некст Консулт (Next Consult). Фирмата проведе своята „Лятна Salesforce CRM академия 2017“ през юли и август в пет български града, в която участваха стотици бизнес потребители от цялата страна.

Според компанията инициативата е срещнала огромен интерес сред деловите среди. Във фокуса на Академията бяха философията на CRM (управление на взаимоотношенията с клиентите) и съвременните практики в маркетинга, продажбите и обслужването.

Втори акцент бе поставен върху т.нар. дигитална трансформация и Salesforce.com като инструмент за нейното постигане. Некст Консулт е партньор на доставчика на облачни CRM решения.

Лятната Salesforce CRM академия 2017 стартира с първо обучение в София на 14 юли, в което участваха над 70 представители на бизнеса. Последваха специализирани обучения в Пловдив и Бургас в края на юли и в Русе и Варна в средата на август.

Събитията във всички градове преминаха при голям интерес и активност от страна на аудиторията, с дискусии по реални казуси, които вълнуват бизнеса и движат икономиката. Представители на различни по дейност и мащаб компании споделиха своя опит по актуални въпроси като продажби и персонализиране на услугите за всеки клиент, задържане и ангажиране на клиентите с компанията и бранда, структуриране и проследимост на активностите и итерации с клиента, прогнозиране и планиране.

Градът под тепетата се очертава трайно като вторият най-атрактивен за бизнес след столицата, което пролича и по време на Академията, отбелязват от фирмата. След Пловдив се нареждат морските първенци Варна и Бургас с незначителна разлика, а „малката Виена“ – Русе – изненадва с голям растеж и динамика.

Целта на Лятната академия бе да подпомогне бизнес хората, като им покаже нови и „добре забравени стари“ подходи, с помощта на които да станат по-бързи и по-добри от конкурентите си, да продават повече на местния и външните пазари, подчертават от Некст Консулт. Обучението напомни на компаниите, че докато са фокусирани върху това да развиват бизнеса, не бива да забравят за още един също толкова ценен ресурс, колкото клиентите, а именно – служителите. Високата удовлетвореност и на едните, и на другите е условие за постигане на устойчиво развитие и успех.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X