Софтуер

Силен интерес към партньорска мрежа NetProject отчита ERP.BG

Computer World

Над 60 фирми са преминали практическото обучение в рамките на новия партньорски модел на българска софтуерната компания ERP.BG. От там считат, че т.нар. NetProject дава възможност както на утвърдени внедрители да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти, като консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и др., да се включат в бързоразвиващия се сегмент на бизнес софтуера.

В началото на април се проведе второ обучение след стартирането на програмата през 2016 година. ERP.BG отчита двойно по-силен интерес тази година, като сред новите партньори са повече утвърдени фирми от бизнеса. Комппанията осигурява на необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за платформата EnterpriseOne, разработван от ERP.BG, за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори.

От там са уверени, че NetProject дава възможност за стартиране на собствен бизнес в сферата както на предлагането, консултирането и внедряването на бизнес софтуер, така и на разработката на бизнес приложения към платформата EnterpriseOne. Разработени са стимули и възможност както за стартиране на бизнес в ERP сектора от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании.

 

 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X