Софтуер

Innexys подписа първи договор в ЦИE за MS Dynamics 365 for Operations

Computer World

Производителят на хидравлични цилиндри Кяшиф (Джебел 96) е първата компания в Централна и Източна Европа, която избира облачно базираното ERP решение Microsoft Dynamics 365 for Operations. Изборът отговаря на целите на компанията да е лидер в пазарния сегмент, като  имплементира иновативни решения, посочват от дружеството. Фирмата има за цел непрекъснато подобряване на продуктите и инвестиране в ново оборудване и технологии, за да отговори на нуждите на клиентите си.

Производителят се обърна към Innexys, компания от портфолиото на BULPROS, която да спомогне за безпроблемното осъществяване на процеса. Някои от причините за избора са доказаната експертиза и професионален опит на Innexys с продуктите и услугите на Microsoft – сред които Dynamics 365 ERP, CRM и BI, както и бързото предоставяне на персонализирани решения.

Основната цел на консултантската компания е да съдейства за безпроблемното и успешно интегриране на новото решение, с което да помогне на своя партньор да подобри продуктивността си, изтъкват от организацията. „Горди сме да имаме първия клиент с Microsoft Dynamics 365 for Operations в Централна и Източна Европа. Очакваме все повече компании да избират това облачно базирано решение за оптимизиране и подобряване на работния процес и да разчитат на нашата експертиза“, заяви Ангел Георгиев, CRM Business Line Manager.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X