Софтуер

Тим ВИЖЪН България внедри ERP в местното поделение на AXS Marine

Computer World

За успешно завършен проект по внедряване на система за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning) в дружеството София Марин, част то френската AXS Marine, съобщи Тим ВИЖЪН България. Френската компания създава софтуер за управление на кораби, който отчасти се разработва в нейното българско подразделение.

В рамките на проекта е внедрено цялостно ERP решение, включващо модули за счетоводство, покупки и продажби, както и модул „Управление на проекти“, който обезпечава работата на екипа на София Марин по основната му дейност – разработка на софтуер за управление на кораби. Той е интегриран и с работещата в компанията външна ТРЗ система, от която се импортира информация за заплатите. Сред функционалностите на модула са също отчитане себестойността на проектите, както и реалното разпределение на месечните заплати по проекти.

Успешната реализация на комплексен проект за клиент с толкова специфична сфера на дейност ни позиционира като надежден изпълнител на ERP проекти от всякакъв тип и с всякаква степен на сложност – споделя Александър Хаджидимитров, ръководител на проекта от страна на Тим ВИЖЪН България. – Тенденцията все повече чуждестранни компании да се доверяват на екипа ни през последните месеци е показателна, че българските фирми тепърва ще бъдат предпочитани на международния пазар за консултации по внедряване на ERP системи и много скоро този бранш може да се окаже една от новите бързоразвиващи се сфери на аутсорсинг у нас.“

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X