Софтуер

Global Tech Summit ще се състои от 14 до 17 ноември в ИЕЦ-София

Computer World

Международният форум Global Tech Summit ще се състои от 14 до 17 ноември в "Интер Експо Център" - София. Той обединява утвърдената през годините международна конференция Java2Days и новите събития CodeMonsters, Technology4Business и BusinessBooster. Форумът обещава да събере на едно място софтуерни разработчици, ИТ директори, предприемачи,  мениджъри на международни компании и изявени лидери в областта на информационните технологии.

Събитието е предназначено за софтуерни инженери на всички нива и засяга един от най-популярните програмни езици на планетата – Java. Всяка година на форума присъстват топ лектори от най-големите ИТ компании в света като Oracle, IBM, SAP и други.
Специален гост на форума е г-н Патрик Къран, председател на Java Community Process (JCP) в Oracle. JCP e организацията, която създава стандартите в Java технологиите и ръководи международната общност от над 10 милиона софтуерни разработчици в света.
Сред ключовите технологични експерти са: г-н Давид Делабасе, г-н Геертиян Виленга, г-н Стив Пуле, г-н Ахмад Гохар, г-н Риан Купрак и много друго утвърдени лектори с опит в международни събития.
Конференцията се организира със съдействието на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и с подкрепата на дългогодишни партньори в лицето на БАСКОМ, БАИТ, БТПП, БСК.
Повече за предстоящата плеяда от технологични събития можете да научите от интервюто с Ивелина Абаджиева, основател на Global Tech Summit.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X