Софтуер

Balkan Services организира BI конференция Analyze that! на 20 октомври

Computer World

Българският софтуерен интегратор Balkan Services съобщи, че организира най-голямата Business Intelligence конференция у нас - Analyze that!. Събитието е посветено на системите за анализ на данни и ще събере специалисти, внедрители и потребители, които ще споделят опит и ще представят тенденциите при BI системите. Конференцията ще се състои на 20 октомври 2016 г. в „Интер Експо Център“ в София от 09:00 до 16:00 часа. 

В резултат на опит и проведени изследвания през последните две години, екипът на Balkan Services установи, че използването на Business Intelligence (системи за анализи и справки) в компаниите може:
- Да намали времето за изготвяне на справки и анализи с до 84%;
- Да намали вероятността от допускане на грешки при изготвянето на справки с до 53%;
- Да осигури налична актуална информация за компанията навсякъде през 92% от времето.

По време на събитието Balkan Services ще представи интересни данни, събрани от опита на компанията с водещи организации в страната. Сред лекторите ще са реални потребители от компаниите Coca Cola Hellenic, Ficosota и ТВ Фантастико, които ще споделят как BI технологиите помагат на бизнеса им ежедневно и ще представят успешни проекти. Специален гост лектор на конференцията ще бъде Marius Stoica от Qlik – един от трите водещи вендори на BI в света.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X