Софтуер

Тим Вижън България приключи внедряване на ERP в Чистота Балкани

Computer World

Българската компания за бизнес софтуер Тим Вижън България (Team Vision Bulgaria) обяви, че е завършила успешно проект по внедряване на система за управление на бизнеса в предприятието за управление и обработка на отпадъците Чистота Балкани. Той включва решение за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning), включително модулите Покупки, Склад, Продажби и Счетоводство.

Освен това екипът на Тим Вижън България е разработил за клиента специални функционалности за обслужване на курсове на камиони, както и за следене на контейнери. Системата автоматизира бизнес процесите във всички бази на Чистота Балкани в различни градове на страната, като те работят отдалечено, използвайки приложението Remote Desktop.

„Спецификите на дейността на Чистота Балкани, както и разрастването на бизнеса на компанията през последните години наложиха внедряването на система за управление на бизнеса, която да бъде изцяло съобразена с конкретните изисквания на клиента – обяснява Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране на Тим Вижън България. – Това включваше и създаването на редица доработки, отговарящи на конкретните необходимости на тяхната дейност. За нас е радващо, че в лицето на екипа ни Чистота Балкани откри надежден партньор, способен да реализира толкова комплексен проект.“

Чистота Балкани се занимава с управление на всякакви типове отпадъци, включително и опасни такива. Компанията работи както с големи търговски вериги, така и с всякакви други организации, нуждаещи се от управление на големи обеми отпадъци.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X