Софтуер

ERP.BG стъпва на американския и британския пазар с онлайн услуги

Computer World

Родният софтуерен разработчик ERP.BG обяви, че започва дейност на пазарите във Великобритания и САЩ. Там той ще предлага онлайн версията на своята система за управление на бизнеса EnterpriseOne. Компанията е придобила домейна www.erp.net за 40 хил. долара, чрез който възнамерява да развива дейността си извън България.

В по-далечна перспектива ERP.BG планира и навлизане на още европейски пазари, но на този етап ще се фокусира в предлагането на продуктите си във Великобритания и САЩ. От там се надяват да вървят по стъпките на успеха на няколко други предлагани онлайн бизнес решения през последните години.

„Развитието ни през последните години на българския пазар показа, че ERP.BG може успешно да се конкурира с водещите международни системи за управление на бизнеса – обяснява Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG. – Това ни дава увереност, че бихме могли да мултиплицираме този успех извън България и евентуално някой ден да се похвалим с първото българско ERP решение с международна известност.“

Според Аржентински компанията разполага с всички необходими за тази цел инструменти – цялостна система за управление на бизнеса с вградени функционалности за бизнес анализи, обединени комуникации и CRM модул, работещ API (Application Programing Interface) пакет за създаване на приложения от външни разработчици, както и развит партньорски модел (NetProject).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X