Софтуер

Софтуер на българската ЕнгВю Системс ще управлява плотери на Aristo

Computer World

Българският разработчик за CAD/CAM софтуерни решения ЕнгВю Системс София АД сключи договор с германския производител на многофункционални режещи плотери Aristo Graphic Systeme GmbH & Co. В резултат на партньорството машините на компанията със софтуер на ЕнгВю Системс за управление на процеса по създаване на опаковки и дисплеи.

Двете организации представиха съвместното си решението на тазгодишното издание на световното изложение на печатарската и опаковъчна индустрия „Друпа“. CAD/CAM софтуерът носи името Aristo Designer.

„Изключително удовлетворен съм, че след дългогодишно успешно партньорство с Aristo, ние предприехме следващата стъпка от развитието на нашето сътрудничеството – заяви изпълнителният директор на ЕнгВю Системс, Георги Маринов. – Уверен съм, че продуктовата интеграция е правилното решение за двете страни и ще предостави на клиентите цялостна и гъвкава система за производство на опаковки и дисплеи, като намали разходите за изработването на множество прототипи.“ Фирмата е част от групата на Сирма Груп Холдинг АД.

Aristo Designer се предлага с библиотека от параметрични дизайни и компоненти, които предоставят възможност за бързо и лесно моделиране на структурни дизайни, запазвайки функционалността на класическите методи на чертане. Модулът за триизмерна визуализация дава възможност за окончателна технологична проверка на разработената структура преди да се пристъпи към нейното изрязване, обясняват от разработчика. Интеграцията с Adobe Illustrator пък улеснява създаването на графичното оформление и подпомага навременната комуникация между графичните и структурните дизайнери. Системата предлага САМ модул за директна комуникация с режещата машина като генерира оптимален път на рязане и свързване с машината.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X