Софтуер

SharePlex вече репликира Oracle към HANA, Teradata и EnterpriseDB

Computer World

Нова версия на софтуера за репликация и интегриране на бази данни, SharePlex, пуска в обръщение Dell. С нея се добавят възможности за репликация на данни от Oracle данни директно на SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres.

С най-новата версия на Dell SharePlex, организациите могат да елиминират притеснението свързано с мигриране към SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres Advanced Server, обясняват от компанията. От там допълват, че процесът се случва „почти в реално време“, без това да оказва влияние върху производствената база данни.

„Концепцията за Oracle репликация на бази данни беше въведена първо от SharePlex и клиенти от целия свят зависят от нея всеки ден. Сега, с добавянето на поддръжка за SAP HANA, Teradata и EnterpriseDB Postgres, Dell продължава да развива SharePlex, за да помага на клиентите да се разрастват и поддържат все по-разнообразна среда за база данни – обяснява Дарин Бартик, вицепрезидент на маркетинга, управление на системи и информация в Dell. - Независимо дали става въпрос за структурирани или неструктурирани, патентовани или с отворен код, на място или в облака, Dell се ангажира да поддържа всички данни във всички платформи. Този рационален подход ни позволява да се срещнем с клиентите там, където са и да им помогнем да стигнат дотам, докъдето искат, като им предоставим правилното решение в правилния момент.“

Независимо от целта, инфраструктурата за трансформиране на бази данни е голямо начинание за компании от всякакъв размер. Според разработчиците SharePlex дава възможност на организациите да мигрират своите среди, като същевременно гарантират висока надеждност на критични приложения.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X