Софтуер

ТехноЛогика стана официален представител на Dassault Systemes

Computer World

ТехноЛогика и известният разработчик на инженерингов софтуер Dassault Systemes обявиха началото на ново партньорство на местния пазар. В рамките му българската компания ще има правото да разпространява пълната гама от продуктите на разработчика, сред които Catia, Simulia, Enovia, Delmia, SolidWorks и др.

По думите на Ели Бойкис, регионален мениджър на Dassault Systemes за Балканите, Гърция, Турция и Израел, компанията реализира продажби по три основни начина. Директният канал на продажби работи предимно на големи пазари. По-масовият среден сегмент се формира предимно от SolidWorks. Третият канал е индиректният и част от него става ТехноЛогика.

Бойкис подчерта, че разработчикът разчита на подобни партньорства и в други по-малки страни от региона. Наред с това компанията разполага и с местно представителство, което се грижи за масовия (SolidWorks) канал.

“Продуктите на Dassault Systemes спомагат за лесното и бързо разработване на иновативни проекти, което специалистите в индустриите оценяват като все по-голямо предизвикателство – каза собственикът и изпълнителен директор на ТехноЛогика Огнян Траянов на специално събитие за представяне на партньорството. – Това е забележителна и отворена за надграждане платформа, която предлага богатство от функционалности и възможности за усъвършенстване, надминаващи очакванията на българските инженери.”

По думите на Траянов компанията стартира настоящото партньорство с многогодишна визия за неговото развитие. Също така според него технологиите, предлагани от Dassault Systemes, полагат основите, които ще помогнат на компаниите да станат част от задаващата се т.нар. “Четвърта индустриална революция”.


ТехноЛогика стана официален представител на Dassault Systemes

© Computer World, Computerworld.bg

По време на събитието на живо бяха представени възможностите на платформата 3DEXPERIENCE. “Различните решения на Dassault се използват у нас от компании в автомобилната, минната и отбранителната индустрия, енергетиката, корабостроенето, както и творческата индустрия за компютърна анимация. Често платформата се употребява и за работата на по-малки производители”, подчерта Чавдар Георгиев, директор на Dassault Systemes България.

ДиТра, CAD/CAM центърът на ТехноЛогика, е официален представител на SolidWorks от 1998 г. Миналата година ДиТра дори получи наградaта “SolidWorks Club 100%”, която се връчва на организации, изпълнили всичките си продуктови цели. Българската фирма е единствената в т.нар. EuroMed регион на Dassault Systemes, която е успяла да постигне това през 2014 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X