Софтуер

NetSuite навлиза в България в партньорство с Balkan Services

Computer World

Американският доставчик на бизнес софтуер като услуга стъпва на българския пазар. Неин официален партньор у нас е консултантска компания Balkan Services. Софтуерният разработчик предлага едноименната бизнес технология NetSuite, която предлага ERP, CRM, eCommerce, BI, SRP, PSA, HR, и др. Функционалности.

В съобщение до медиите, NetSuite Inc. обяви сътрудничеството си с Balkan Services като част от своята партньорска програма, чиято цел е да отговори на все по-бързо нарастващото търсене на облачни ERP решения сред компаниите на европейския пазар.

От българската консултантска компания пък споделят, че новото партньорство й позволява да постави фокус върху облачните услуги и допълва портфолиото си с решение, което гарантира сигурност на данните, осигурява постоянен достъп и автоматичен ъпгрейд.

„Гъвкавостта, която NetSuite предлага, ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти, докато те развиват компаниите си, като им осигуряваме безценни ползи за управлението на бизнесът им в България и чужбина – обясни Владимир Рашев, управляващ партньор в Balkan Services. – Искахме ERP платформа, която се развива заедно с компанията, и в същото време да позволява да реализираме специфичните изисквания, които нашите клиенти имат.“

От българската компания са на мнение, че едно от основните предимства на NetSuite е фактът, че решението е проектирано специално, за да бъде използвано в облака. То предоставя възможност за управление на множество компании, локализирани в различни държави в единна база данни. Също така системата предлага богат набор от функционалности и вертикални решения, отговарящи на специфичните потребности на бизнеса.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X