Софтуер

OneBit Software с нов отдел за Office 365

Computer World

OneBit Software привлече в екипа си двама нови експерти в Microsoft Office 365 и създаде изцяло нов отдел в организацията си, насочен към облачните решения. Васил Мичев и Теодор Петков, заедно с настоящите специалисти по инфраструктура в компанията, ще формират новото звено.

Васил Минчев започва своята кариера като инженер по поддръжката на Microsoft Online Services и част от екипа на доставчик на Microsoft. Впоследствие се присъединява към екипа за облачни услуги на Hewlett-Packard и отговаря за поддръжката и консултациите на глобалните корпоративни клиенти на компанията, които вече използват или ще мигрират към Office 365. Васил е отличен като Microsoft Office365 Most Valuable Professional за втора поред година и е единственият с това отличие в България. В допълнение към Office 365, той има натрупан опит и с Microsoft Intune и Azure.

Преди да се присъедини към екипа на OneBit Software, Теодор Петков е работил четири години в Глобалния Център за Услуги на Hewlett-Packard в България. Има натрупан опит в интегрирането на инструменти от трети доставчици с Office 365, както и експертиза в Exchange имейл услугата на облачния офис пакет. Участвал е в създаването на дизайни и архитектури за миграция към облака на Майкрософт за различни компании от листата на Fortune Top 500.

„Ние в OneBit Software виждаме, че облачните решения са предложение, което все повече клиенти избират, за да бъдат по-пъргави, по-гъвкави, по-конкурентни и в крак с последните технологии – сподели Димитър Каданов, изпълнителен директор на компанията. – Създавайки новия екип “Облачни и Инфраструктурни Решения”, ние ще можем да предоставяме услуги в рамките на цялата Microsoft Office 365 платформа и наличните сценарии за имейл, аудио конференции, корпоративна социална мрежа и чат, BI системи, автоматизиране на процеси, системи за управление и достъп до документи, криптиране и много други.”

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X