Софтуер

Българската фирма EngView Systems стъпва на нови пазари

Computer World

Българската водеща компания в CAD/CAM решенията за опаковки EngView Systems разширява пазарното си присъствие на Балканите и Индия. Дружеството съобщи новината на 14 октомври.

Компанията, която е разработчик на решения за опаковъчната и видеоизмервателната индустрия и е част от "Сирма Груп Холдинг", сключи споразумения за партньорство с водещи компании в графичните и опаковъчни технологии. Освен в София, компанията разполага и със собствени офиси в Сао Пауло, Бразилия и Монреал, Канада. Новите регионални партньори на EngView Systems се присъединяват към вече изградената дистрибуторска мрежа на компанията на шест континента.

Хърватската компания Grafik.net ще бъде дистрибутор на софтуера Package & Display Designer Suite за Хърватска, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Черна гора, Косово и Макeдония, а две индийски компании SPMS Graphics и TechNova India, позиционирани в Мумбай, ще обслужват клиенти в Шри Ланка и Бангладеш.

EngView Systems вече има партньорство и с китайската компания Ann‐Xun, която предлага на китайския пазар софтуера в цялостно решение с плотерна система за производство на малки серии опаковки.

Софуерът на EngView Systems е система за проектиране и производство на опаковки и POP/POS дисплеи, като последната версия 6 току-що излезе на пазара. От 2007 година EngView Systems е бизнес партньор с Heidelberg Druckmaschinen AG – световният лидер в печатарската индустрия.

Модули от софтуера на EngView Systems са интегрирани в основната система на Heidelberg Signa Station, а основния CAD/CAM продукт е част от портфолиото на немския гигант.

Другата вертикала на дружеството е високоспециализиран софтуер за видео измерване, който има широко приложение в контрола на качеството и се използва от над 3 000 компании по целия свят, измежду които има и производители за марки като Apple и Cartier.

EngView Systems е част от "Сирма Груп Холдинг" АД, която е в процес на първично публично предлагане (IPO) на Българска фондова борса-София. Kрайният срок на записване на поръчки за акции на "Сирма Груп Холдинг" АД в брокерите в цялата страна приключва утре (15 октомври 2015 г.).

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X