Софтуер

Организацията на SAP партньорите United VARs стъпи у нас

Владимир Владков

Партньорът на SAP БГ Бизнес Солюшънс стана член на най-голямата организация на обединени партньори на SAP в световен мащаб United VARs. По този начин United VARs стъпи у нас, че българската фирма стана глобален партньор на SAP в United VARs. Досега статутът на БГ Бизнес Солюшънс бе златен партньор на SAP – най-високото ниво в партньорската програма на SAP SE и необходимо условие за членство в United VARs, обясняват от българския офис на софтуерния гигант.

В момента в организацията работят над 5000 SAP консултанти, а годишният обем на продажбите възлиза на над $1,6 милиарда. Първоначално United VARs стартира с фокус върху Централна Европа, но бързо се разраства и сега има над 34 компании членки, партньори на SAP, във всички важни икономически региони в света и обслужва над 5500 клиента в повече от 73 страни, включително и в България.

United VARs осигурява единна подкрепа на международните клиенти, координирайки цялостни проекти - от управлението на международните екипи по внедряване до предоставянето на стандартизирани инструменти и най-добри практики за поддръжка.

Румяна Тренчева, управител на SAP Bulgaria„Членството ни в United VARs е стратегическа стъпка за нашата компания и ще ни помогне да следваме целта си да предоставяме на клиентите си най-иновативните решения на SAP и да им помогнем да извлекат максимална стойност от тяхната инвестиция, независимо къде се намират и къде правят бизнес“, заяви Драгомир Маринов, управител на БГ Бизнес Солюшънс.

„Присъединяването на БГ Бизнес Солюшънс към United VARs е признание за качествата на българските консултанти и високото ниво на познание на SAP продукти, както традиционни, така и от най-ново поколение. С присъствието на български партньор в United VARs обменът на опит и експертиза ще бъде още по-засилен за всички бъдещи проекти“, допълва Румяна Тренчева, управител на SAP България.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X