Софтуер

Мобилното приложение TaxiMe с нова версия за Android и iOS

Владимир Владков

Нова версия на TaxiMe пуснаха създателите на мобилното приложение, налично за Android и iOS устройства. С нея клиентите ще се възползват от по-бърз и лесен избор на адрес от „места наблизо“ и „любими“, казват от компанията. Освен вариант и на английски, подходящ за чуждите туристи у нас, в новата версия за iOS е включена и Google карта, която е много по-детайлна и точна от използваната досега карта на Apple. Клиентите на TaxiMe имат достъп и до нова функционалност – възможност да следят местоположението на таксито по маршрута. “Това е удобство, от което всички родители биха могли да се възползват, когато поръчват кола за своите деца”, казват създателите на програмата.

„Новата версия на приложенията за Android и iOS е многократно по-удобна и интуитивна за използване от досегашната. Интерфейсът е изцяло подобрен и са добавени нови функционалности. Хората с Android и iOS, съответно 400 000 и 100 000 в София, вече разполагат с истински качествен “app” за поръчка на такси“, коментира създателят на TaxiMe Христо Чернев.

TaxiMe е достъпен от 2013 г. и досега има над 40 хил. клиентски инсталации. С мобилното приложение клиентът може да си поръчва такси с подбрани шофьори на стандартни тарифи. Само с 2 докосвания на сензорния екран всеки може да пътува с подбран, комфортен автомобил, който след няколко минути е на място, и да се вози при подбран шофьор, чието представяне се поставя на постоянна оценка. Приложението дава на клиентите и информация за приблизителната стойност на поръчката.

„TaxiMe е мобилно приложение, което развенчава мита, че пътуването с такси не може да бъде комфортно и че не можеш да намериш добър таксиметров шофьор. Работим с шофьори от всички компании на пазара, като помагаме на вас - потребителите на такси, наистина да изберете най-добрите от тях“, допълва Чернев.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X