Софтуер

Облачна ERP система за малкия и средния бизнес от Composity

Computer World

Варненският софтуерен разработчик Composity ще развенчава вярването, че само големите компании могат и трябва да се възползват от предимствата на ERP системите. До края на годината компанията планира да предложи цялостна екосистема, която включва софтуерни продукти за управление на вътрешните бизнес процеси - CRM, склад, финанси, фактуриране, документи и бизнес анализи, а също и маркетинг инструменти за уеб присъствие, онлайн продажби и маркетинг кампании.

От Composity посочват, че решенията са изградени според нуждите и финансовите възможности на малкия и средния бизнес. Компанията смята да предложи облачно решение, което дава равен достъп на всички фирми до ERP системите и понижава общата цена за притежание - критичен фактор за малките и средните компании с ограничени ИТ ресурси. От там обещават още внедряването на системата да е олекотено до минимум и да отнема не повече от 30 дни.

Проектът е все още в бета версия, но според разработчика вече набира популярност в Турция и Бразилия. От Composity цитират изледване на Aberdeen Group, според което 84% от средните компании в световен мащаб вече са внедрили ERP в техния бизнес. Изправени пред нарастващото въздействие на глобализацията малките също трябва да осъзнаят нуждата от подобни стъпки.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X