Софтуер

ERP.BG представи цялостния си мобилен подход при разработката на EnterpriseOne

Computer World

Всички ERP компоненти на EnterpriseOne са изцяло оптимизирани за мобилни устройства, твърди Иван Аржентински, управляващ партньор в компаниятаERP.BG представи цялостния си мобилен подход при разработката на своята ERP система EnterpriseOne. Управляващият партньор в компанията Иван Аржентински заяви на форума „CRM мобилност и нови канали за продажби“ на 10 октомври в София, че бъдещето не е в простото създаване на мобилно приложение към една система за управление на бизнеса, а в цялостния подход и изграждането на едно изцяло мобилно бизнес решение.

С помощта на този подход се постига оптимизация за мобилни устройства на всички компоненти от системата и тя няма ограниченията, поставяни от отделни мобилни приложения, посочи Иван Аржентински.

EnterpriseOne включва основни ERP компоненти, като CRM модул, бизнес анализи (BI), управление на производство, счетоводство, склад и др., и всички те са изцяло оптимизирани за мобилни устройства и сензорни екрани. Това позволява на мениджърите да управляват в движение дори много големи предприятия или групи от предприятия, изтъкна управляващият партньор, който акцентира и върху предимствата за продажбите, които предоставя мобилността.

CRM модулът на EnterpriseOne, например, позволява на търговските екипи да представят своите продукти в реално време, без значение къде се намират, да получават достъп в реално време до цялата свързана информация и да изготвят цялостни оферти още докато са при клиента, обясни той. При това тези оферти се записват веднага в системата и стават видими за всички оторизирани потребители на ERP системата, без значение къде се намират.

Възможността за извършване на бизнес анализи през таблети, както и по-доброто управление на натоварването на сервизните екипи също са сред предимствата на цялостния мобилен подход на ERP.BG, добави Иван Аржентински.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X